Csoportos szállás Érsekvadkerten

Nagy terek kis és nagy csoportoknak

A szépen felújított parasztházakból és pajtából álló épületegyüttest hatalmas, 2000 m2-es kert foglalja magába, amely teljesen zárt és biztonságos kisgyermekkel érkezők számára is. Kertünkben közösségi tér, patak, illetve háziállatok teszik különlegessé a környezetet. Található hely tollaslabda, pingpong játékok gyakorlására, a kicsiket pedig játszótér várja. A bográcsozási és nyársalási igényekről sem feledkeztünk meg, a csapatjátékok kedvelőinek pedig a közeli focipálya és műfüves pálya biztosít terepet az aktív pihenésre, természetesen a kirándulási lehetőségek mellett.

A vendégház csoportos szállásként akár 35 főt is be tud fogadni, épületeinkben a kisebb csoportokban való elkülönülést is biztosítani tudjuk. Mivel a főépület több részre oszlik, így kisebb csoportoknak vagy nagyobb, de több részből álló társaságnak is kényelmesen felosztható. Ennek köszönhetően a csapatok, családok együtt, mégis elkülönülve kaphatnak helyet.

A szomszédos épületben, amely zárt kerten keresztül közelíthető meg, hasonló elosztással épületrészek és egy külön apartman is helyet kapott. A később szálláshellyé alakított „Pajta” szintén belakható. Két, szépen felújított parasztházban összesen 29 főt tudunk elhelyezni (pótágyazási lehetőség van), plusz hat fő számára biztosított szállás a pajta tetőterében.

Az általunk létrehozott, akadálymentesített vendégház 30 főre vagy pótágyakkal, matracokkal akár 35 személy részére is  remek szállás- és programlehetőségeket kínál. Reméljük, hogy minél többen élvezhetik nyugalmát és feltöltő erejét a jövőben is!

Az árakat az Áfa és az IFA nem növeli, árszabásunkért látogassa meg az Árak menüpontunkat!

Kényelmes csoportos szállás

Az általunk kialakított csoportos szállás 35 főre is tágas életteret biztosít, tekintve, hogy egy közel 50 m2-es és egy 70 m2-es közösségi térrel rendelkezik. Ezek kiválóan alkalmasak családi és baráti összejövetelek, osztálytalálkozók megtartására, ahogyan munkahelyi tréningekre vagy táncháztalálkozóra is. Az épület jó lehetőségeket kínál képzési helyszínként, céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására, erdei iskolák, osztálykirándulások számára. 

Szeretnénk minél több fiatalt vendégül látni, hogy megismertethessük velük a falusi élet és a környező táj szépségét. Természetesen várjuk azokat a felnőtt vendégeket is, akik kikapcsolódásra, feltöltődésre, aktívabb vagy passzívabb pihenésre vágynak ebben a nyugodt, természetközeli környezetben.

A közelben számos látnivaló és programlehetőség tarkítja az ittlétet, aminek színesítéséhez különböző foglalkozások szervezésével mi is szívesen hozzájárulunk. Igény esetén, segítséget tudunk nyújtani kézműves foglalkozások (nemezelés, bőrözés, csuhézás, gyöngyfűzés), valamint néptánc oktatás és táncház, kemencében sütés és íjászkodás megszervezésében.

Válogatás vendég csoportjaink fotóiból

Miért érdemes a mi vendégházunkat választani?

A nyugalom szigete

Vendégházunk Budapesttől mindössze 65 km-re, egy csendes nógrádi faluban, Érsekvadkerten található. A természet közelsége és a falusi élet varázsa vonzzák a feltöltődésre vágyókat.

Akadálymentesített szálláshely

Vendégházunk teljesen akadálymentes, így kerekesszékkel közlekedők, sérült emberek és idősek számára is kényelmesen használható. Speciális igények esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Igazi közösségi hely

Közösségi tereink lehetővé teszik, hogy akár a fedett teraszokon, akár a szabad ég alatt a kertben is lehetőség nyíljon közös együttlétre a hozzánk érkező csoportok számára.

Fejlett infrastruktúra

A vendégházunktól 2 perc sétára található templom, távolsági buszmegálló, élelmiszerbolt, presszó és dohánybolt, ezen kívül gyógyszertár, posta, orvosi rendelő és könyvtár is elérhető pár száz méteres körzetünkben.

Vendégház 35 főre – akadálymentesített helyiségekkel

A pihenés mindenkit megillet

A vendégházat üzemeltető nonprofit kft. egyik tulajdonosa sebész főorvos, az ügyvezető pedig 20 éves pedagógiai és szociális szférában eltöltött vezetői gyakorlattal rendelkező szakember.

Mindketten fontosnak tartjuk, hogy legyen olyan, bárki számára elérhető vendégház Magyarországon, ahol fogyatékkal és anélkül élők külön vagy együtt, de mindenképpen egyformán élvezhetik a pihenés és kikapcsolódás örömeit. 

Hitvallásunk, hogy a sérült embereknek ugyanúgy biztosítani kell a lehetőséget a teljes pihenésre és kikapcsolódásra, mint ahogy az egészséges embertársaiknak is bőségesen megadatik. Ennek jegyében épült a vendégház és akadálymentesítésével, kényelmes kialakításával ezt a célt kívánjuk szolgálni.

„Mama körtefája”

Akadálymentes szállás 2 főre

Kétágyas, akadálymentesített, fürdőszobás szoba.

Gyerekbarát csoportos szállás

Maradjunk kapcsolatban!

Ha kérdése merült fel, vagy érdeklődne aktuális foglaltságunkról, árainkról, keressen bennünket bizalommal!

Írjon nekünk űrlapunkon keresztül, és pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén!