Vendégház 35 főre

Kényelem, kikapcsolódás, természet

Vendégház 35 főre? Szálláshely fogyatékkal élők számára? Helyszín táborozáshoz, többnapos tréningekhez vagy elvonulásokhoz? A Szent Borbála vendégház tárt kapukkal várja gyerekek és felnőttek pihenni, tanulni vagy szórakozni vágyók kisebb és nagyobb csoportjait is. Kényelmes, tágas akadálymentesített épületeink, barátságos udvarunk és a nógrádi vidék szépsége kínál tökéletes alapot a nálunk töltött időhöz.

Béke, csend, nyugalom

A nyugalom szigete Budapesttől 65 km-re, Nógrád csodálatos dombvidékén a Szent Borbála Vendégházban várja a kikapcsolódásra vágyókat. Egész évben nyitva tartunk és a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyedén megközelíthetőek vagyunk. Budapestről menetrend szerinti járat indul településünkre, Újpest-Városkapu állomásról, a 2/A jelzésű úton, mindössze 1 órás menetidővel. Pontos elhelyezkedésünket térképen is megnézheti.

Mit hol talál?

Főépület

Két darab, saját fürdőszobákkal rendelkező négyágyas szoba, melyekhez közös előtér és konyha tartozik.

Két darab, szintén fürdőszobával ellátott, háromágyas szoba közös előtérrel és a folyosó végén található konyhával. Ezen szobák esetén a pótágyazás is megoldható.

Egy darab akadálymentesített kétágyas szoba fürdőszobával.

Szomszéd épület

Egy darab hatágyas és egy darab háromágyas szoba közös fürdőszobával és konyhával.

Egy darab négyágyas apartman.

„Pajta”, kézműves foglalkoztató

73 m2 -es közösségi tér a földszinten.

Hat fős, pótágyazható szoba a tetőtérben.

Az épület végében kemence.

A vendégház rendelkezik a két hangulatos közösségi téren kívül fedett kerti pihenővel is.

A vendégeket ingyenes Wifi várja a vendégház egész területén, így a korszerű digitális megoldásokról vagy a távmunka lehetőségéről sem kell lemondani, miközben felgyorsult világunk zajától távol élvezzük a nyugalmat.

Vendégház 35 főre akadálymentesített helyiségekkel

A pihenés mindenkit megillet

A vendégházat üzemeltető nonprofit kft. egyik tulajdonosa sebész főorvos, az ügyvezető pedig 20 éves pedagógiai és szociális szférában eltöltött vezetői gyakorlattal rendelkező szakember.

Mindketten fontosnak tartjuk, hogy legyen olyan, bárki számára elérhető vendégház Magyarországon, ahol fogyatékkal és anélkül élők külön vagy együtt, de mindenképpen egyformán élvezhetik a pihenés és kikapcsolódás örömeit. 

Hitvallásunk, hogy a sérült embereknek ugyanúgy biztosítani kell a lehetőséget a teljes pihenésre és kikapcsolódásra, mint ahogy az egészséges embertársaiknak is bőségesen megadatik. Ennek jegyében épült a vendégház és akadálymentesítésével, kényelmes kialakításával ezt a célt kívánjuk szolgálni.

Maradjunk kapcsolatban!

Ha kérdése merült fel, vagy érdeklődne aktuális foglaltságunkról, árainkról, keressen bennünket bizalommal!

Írjon nekünk űrlapunkon keresztül, és pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén!